Зочид буудлын үйлчилгээ Алтанцоож С.
Language: Монгол Series: ; 0Volumes: Show volumesPublication details: УБ 2005Edition: 0Description: 92ISBN: 99929-48-02-7 Subject(s): маркетингDDC classification: 647.94 Summary: Энэ ном нь зочид буудлын удирдлага, зохион байгуулалтын бүтэц, хүний нөөц, алба нэгж, тэдгээрт ажиллагсдын гүйцэтгэх үүрэг, үйлчилгээний ажлын зохион байгуулалт, технологи, зочинтой харилцах соёл, зочны өрөө, тавилга, тоног төхөөрөмжид тавигдах шаардлага, зочид буудлын үндсэн ба нэмэлт үйлчилгээ, цэвэрлэгээний ажлын технологи, зочид буудлын аюулгүй ажиллагаа гэсэн үндсэн бүлгүүдтэй, зочид буудал, зочны харилцаанд хэрэглэгдэх зарим англи-монгол үг, хэллэгийг багтааснаараа онцлог, практик ач холбогдолтой юм.Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Удирдлагын академи Уншлагын танхим | 647.94 О-267 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 33990-1-1 | ||
![]() |
Удирдлагын академи Уншлагын танхим | 647.94 О-267 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 33990-1-2 | ||
![]() |
Удирдлагын академи Уншлагын танхим | 647.94 О-267 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 33990-2-2 | ||
![]() |
Удирдлагын академи Уншлагын танхим | 647.94 О-267 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 33990-2-3 |
Browsing Удирдлагын академи shelves, Shelving location: Уншлагын танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available | No cover image available | ||
647.94 О-267 Зоогийн газрын үйлчилгээний зохион байгуулалт технологи | 647.94 О-267 Зочид буудлын үйлчилгээ | 647.94 О-267 Зочид буудлын үйлчилгээ | 647.94 О-267 Зочид буудлын үйлчилгээ | 647.94 О-267 Зочид буудлын үйлчилгээ | 650. 1 05 Ðœ-228 Манлайлал ба өөрийгөө хууралт | 650.2-1 Б-475 Бизнесийн төслийн үнэлгээ, шинжилгээний аргачлалууд: Бизнесийн боловсрол цуврал №39 |
Энэ ном нь зочид буудлын удирдлага, зохион байгуулалтын бүтэц, хүний нөөц, алба нэгж, тэдгээрт ажиллагсдын гүйцэтгэх үүрэг, үйлчилгээний ажлын зохион байгуулалт, технологи, зочинтой харилцах соёл, зочны өрөө, тавилга, тоног төхөөрөмжид тавигдах шаардлага, зочид буудлын үндсэн ба нэмэлт үйлчилгээ, цэвэрлэгээний ажлын технологи, зочид буудлын аюулгүй ажиллагаа гэсэн үндсэн бүлгүүдтэй, зочид буудал, зочны харилцаанд хэрэглэгдэх зарим англи-монгол үг, хэллэгийг багтааснаараа онцлог, практик ач холбогдолтой юм.
Энэ ном нь зочид буудлын удирдлага, зохион байгуулалтын бүтэц, хүний нөөц, алба нэгж, тэдгээрт ажиллагсдын гүйцэтгэх үүрэг, үйлчилгээний ажлын зохион байгуулалт, технологи, зочинтой харилцах соёл, зочны өрөө, тавилга, тоног төхөөрөмжид тавигдах шаардлага, зочид буудлын үндсэн ба нэмэлт үйлчилгээ, цэвэрлэгээний ажлын технологи, зочид буудлын аюулгүй ажиллагаа гэсэн үндсэн бүлгүүдтэй, зочид буудал, зочны харилцаанд хэрэглэгдэх зарим англи-монгол үг, хэллэгийг багтааснаараа онцлог, практик ач холбогдолтой юм.
There are no comments on this title.