Пүрвээ Д.

Сүү, цагаан идээг монгол уламжлалд тулгуурласан шинэлэг технологи, үйлдвэрийн аргаар боловсруулах гарын авлага Лхагвасүрэн Р. - 0 - УБ БИТ ПРЕСС ХХК 2015 - 78 - 0 .

Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.

0

Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.

0 13000

Хандив

монгол сүү

637 / П-914