TY - BOOK AU - Сосорбарам Т. TI - Чанарын нэгдсэн удирдлага: сурах бичиг SN - 99929-62-54-2 U1 - 658.401 3 077 ДАА PY - 2009/// CY - УБ PB - Ган Принт KW - Удирдлагын академийн бүтээл KW - чанар N1 - Энэхүү сурах бичиг нь чанарын нэгдсэн удирдлагын онол, арга зүйн үндсэн асуудлууд, бүтээгдэхүүн, ажил, үйлчилгээний чанарыг байнга дээшлүүлэхэд үйлдвэрлэлийн явцад нөлөөлөх дотоод, гадаад хүчин зүйлс, тэдгээрийг тодорхойлох, хооронд нь зохицуулах гол асуудлыг авч үзсэн байна. Түүнчлэн уг сурах бичиг зөвхөн сонсогч, оюутнуудад төдийгүй аж ахуйн нэгж, байгууллагын менежерүүд, удирдах ажилтнуудад зориулагдсан байна; Энэхүү сурах бичиг нь чанарын нэгдсэн удирдлагын онол, арга зүйн үндсэн асуудлууд, бүтээгдэхүүн, ажил, үйлчилгээний чанарыг байнга дээшлүүлэхэд үйлдвэрлэлийн явцад нөлөөлөх дотоод, гадаад хүчин зүйлс, тэдгээрийг тодорхойлох, хооронд нь зохицуулах гол асуудлыг авч үзсэн байна. Түүнчлэн уг сурах бичиг зөвхөн сонсогч, оюутнуудад төдийгүй аж ахуйн нэгж, байгууллагын менежерүүд, удирдах ажилтнуудад зориулагдсан байна; Чанарын нэгдсэн удирдлагын ач холбогдол; Чанарын нэгдсэн удирдлага; Стандартчилал; Баталгаажуулалт; үйлдвэрлэл, үйлчилгээний чанар; Чанарын мэдээллийг боловсруулах статистик арга; Чанарын нэгдсэн удирдлагыг хэрэгжүүлэх зарим арга ER -