000 03202nam a22003737a 4500
003 MN-UlNAG
005 20210524072116.0
008 210524b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 _a99929-62-54-2
_c35000
035 _a37821
037 _fБэлэг дурсгалын журмаар авсан
040 _cУА
041 _aMON
042 _a13410
043 _aMN
082 _2ДАА
_a658.401 3 077
_bС 604
100 _aСосорбарам Т.
245 0 _aЧанарын нэгдсэн удирдлага: сурах бичиг
_cред. Х.Пүрэвдагва
250 _a0
260 _aУБ
_bГан Принт
_c2009
300 _a398х.
_bграфик, хүснэгт
_c60х84
490 _v0
500 _aЭнэхүү сурах бичиг нь чанарын нэгдсэн удирдлагын онол, арга зүйн үндсэн асуудлууд, бүтээгдэхүүн, ажил, үйлчилгээний чанарыг байнга дээшлүүлэхэд үйлдвэрлэлийн явцад нөлөөлөх дотоод, гадаад хүчин зүйлс, тэдгээрийг тодорхойлох, хооронд нь зохицуулах гол асуудлыг авч үзсэн байна. Түүнчлэн уг сурах бичиг зөвхөн сонсогч, оюутнуудад төдийгүй аж ахуйн нэгж, байгууллагын менежерүүд, удирдах ажилтнуудад зориулагдсан байна.
505 _aЭнэхүү сурах бичиг нь чанарын нэгдсэн удирдлагын онол, арга зүйн үндсэн асуудлууд, бүтээгдэхүүн, ажил, үйлчилгээний чанарыг байнга дээшлүүлэхэд үйлдвэрлэлийн явцад нөлөөлөх дотоод, гадаад хүчин зүйлс, тэдгээрийг тодорхойлох, хооронд нь зохицуулах гол асуудлыг авч үзсэн байна. Түүнчлэн уг сурах бичиг зөвхөн сонсогч, оюутнуудад төдийгүй аж ахуйн нэгж, байгууллагын менежерүүд, удирдах ажилтнуудад зориулагдсан байна.
_tЧанарын нэгдсэн удирдлагын ач холбогдол
505 _tЧанарын нэгдсэн удирдлага
505 _tСтандартчилал
505 _tБаталгаажуулалт
505 _tүйлдвэрлэл, үйлчилгээний чанар
505 _tЧанарын мэдээллийг боловсруулах статистик арга
505 _tЧанарын нэгдсэн удирдлагыг хэрэгжүүлэх зарим арга
653 _aУдирдлагын академийн бүтээл
653 _aчанар
942 _2ddc
_cBK
999 _c6034
_d6034