W3Schools

Сүү, цагаан идээг монгол уламжлалд тулгуурласан шинэлэг технологи, үйлдвэрийн аргаар боловсруулах гарын авлага (Record no. 23022)

000 -LEADER
Удирдлага 02607nam a22003017a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
Марк бичлэг 201228201228b ||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
ISBN 0
Номын анхны үнэ 13000
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 57137
037 ## - SOURCE OF ACQUISITION
Ямар журмаар авсан Хандив
040 ## - CATALOGING SOURCE
Байгууллагын нэр УА
041 ## - LANGUAGE CODE
Хэл Монгол
042 ## - AUTHENTICATION CODE
Бүртгэлийн код 3835
043 ## - GEOGRAPHIC AREA CODE
Улсын код MN
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Edition number ДАА
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Ангилалын дугаар 637
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Зохиогчийн 3 тэмдэгт П-914
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Толгой гарчиг Пүрвээ Д.
245 #0 - TITLE STATEMENT
Үндсэн гарчиг Сүү, цагаан идээг монгол уламжлалд тулгуурласан шинэлэг технологи, үйлдвэрийн аргаар боловсруулах гарын авлага
Оролцогчдын тухай мэдээ Лхагвасүрэн Р.
250 ## - EDITION STATEMENT
Дахин хэвлэлтийн мэдээ 0
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Хэвлэсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар БИТ ПРЕСС ХХК
Хэвлэсэн он 2015
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Хуудасны дугаар 78
490 ## - SERIES STATEMENT
Ботийн дугаар 0
500 ## - GENERAL NOTE
Товч тайлбар Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Тайлбар 0
520 ## - SUMMARY, ETC.
Номын зориулалт Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Түлхүүр үг монгол сүү
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Тавиурын заалт ангилал
Материалын төрөл Ном, сурах бичиг
Holdings
Withdrawn status Lost status Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Inventory number Full call number Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
        Удирдлагын академи Удирдлагын академи Уншлагын танхим 12/28/2020 13000.00 3835 637 П-914 57137-1-1 06/29/2023 12/28/2020 Ном, сурах бичиг
        Удирдлагын академи Удирдлагын академи Уншлагын танхим 12/28/2020 13000.00 3836 637 П-914 57137-2-1 06/29/2023 12/28/2020 Ном, сурах бичиг

Powered by Koha