Сүү, цагаан идээг монгол уламжлалд тулгуурласан шинэлэг технологи, үйлдвэрийн аргаар боловсруулах гарын авлага Лхагвасүрэн Р.
Language: Монгол Series: ; 0Publication details: УБ БИТ ПРЕСС ХХК 2015Edition: 0Description: 78ISBN: 0Subject(s): монгол сүүDDC classification: | 637 |Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|
Ном, сурах бичиг | Удирдлагын академи Уншлагын танхим | 637 П-914 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 57137-1-1 | ||
Ном, сурах бичиг | Удирдлагын академи Уншлагын танхим | 637 П-914 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 57137-2-1 |
Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.
0
Гарын авлагад сүү, цагаан идээний монголын уламжлалт хэрэглээ, таван хошуу малын сүүний онцлог, сүү, цагаан идээ боловсруулах үндэс болдог эх буюу өсгөвөр хөрөнгө бэлтгэх, орчин үед цагаан идээ боловсруулахад тавигдаж буй эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлага, малын сүү, саамыг хаягдалгүй ашиглах, шинэ бүтээгдэхүүн хийх орц, жор, технологи, цагаан идээ хийхэд хэрэглэдэг тоног төхөөрөмжийн тухай дэлгэрэнгүй бичсэн байна.
There are no comments on this title.